Much-Needed What'S-His-Name - Classical Cluck

Välmående = avkoppling

Ny budget
Nu har vi fått en ny budget på jobbet för städgrejer. Så nu ska jag köpa in massa nya städmaskiner som kommer underlätta för de som städar hos oss. Just nu måste de gå runt hela affären med en svabb istället för att gå runt med en sån maskin. Om dom hade haft en sån bra maskin hade de ju blivit klara på nolltid och de hade varit så mycket mer ergonomiskt för våra stackars städare. Det kan ju inte vara jätteroligt att gå runt i flera timmar med en svabb när det finns hjälpmedel som underlättar sjukt mycket. Jag ska höra av mig til städarna och kolla om det är något dom önskar sig.

Det är en av de saker som jag ska göra nästa vecka. Jag ska också hålla i en liten utbildning på onsdag angående ett nytt system som vi på företaget ska börja använda ni. Det är ett nytt växelsystem som ska göra det enklare att svara och koppla vidare kunder som ringer. Vi har haft rätt mycket problem med vårt tidigare system så det ska bli skönt att få byta nu faktiskt. Sen torsdag - fredag så ska jag på en konferens i Köpenhamn. Det ska bli jätteroligt! Jag och min kollega har bestämt oss för att stanna i Köpenhamn och göra en weekend av det hela. Det ska bli jätte, jätteroligt. Det ska bli skönt att bara få koppla av lite ni en helg, det var länge sen man hade tid att göra det. Eller rättare sagt var det länge sen man tog sig tid för det, jag känner att jag måste bli bättre på att prioritera mig och mitt välmående. Och jag tror att välmående hänger ihop med avkoppling. Så nu i helgen ska vi bara koppla av helt enkelt, och må bra!