Much-Needed What'S-His-Name - Classical Cluck

Ska man prova på det kanske?

Ja det finns så många olika jobb och det är kul och jag skulle kunna tänka mig att prova på att jobba som jurist i stockholm. Det skulle vara kul att prova på och se om det skulle vara något som man skulle kunna tänka sig göra. Det finns ju mycket med det som verkar spännande och kul, ja jag tror att man får prova på en hel del saker och att det aldrig är sig likt.
Och det är ju kul när man kan kan ha ett jobb som är varierande och att man får känna och tycka till vad det är man vill göra och hur man ska göra det.

Det är givande och kul med ett varierande jobb

Ja det är ju kul att det finns så mycket som man kan göra och att det är det som man får jobba med om dagarna. För visst är det väl så att vi alla vill ha ett jobb som är givande och som vi känner är kul att göra. Då mår vi bra och det är något som vi gärna vill göra, och så önskar man ju att alla ska få känna det när dom går till sina jobb.
Bra att må bra och att kunna få det att gå runt på bästa sätt.
Så har man inte det jobbet nu så är det inte försent att leta reda på det och sträva efter att få göra det som man verkligen tycker är kul och att man på så sätt ska kunna njuta av det på ett helt annat sätt. Det mår man bra av och det gör att det känns lite roligare och mer spännande att vakan upp och gå till jobbet. Så varför inte satsa på det och få det att bli så roligt och kul som möjligt när chansen finns.